Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hamlet 2


Reagering


förgiftade stenar från
en annan gammal gam
Åberons govas legering
hållplats för förryckta
säg inte bara att du vill ha allt

min fiende är en levande hund
han hånar mig med sjukdon
sniglarna dör på stigen upp
och jag är ensam här ikväll

bröstsocker i spån
Chloepetras hovdam
åberopar glömda ting
med axlarna hoptryckta
runt moldaviens sorg och badsalt

nojatränar för en fiktiv stund
ptsdad av regression
speglar förbjöds i någon kupp
av snakerophelisk damsel




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-04 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd