Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korridor

Ännu ett steg
i denna korridor
av uppgivenhet

Bakom en dörr
finns ett mysterium
i min vardag
bokstäverna
är min frizon

Tystnaden finns inte

Jag är aldrig ensam




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-05 10:56



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Fint! Trots början känns texten ljus och full av hopp. Tack
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP