Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritiskt hotad

Det sitter ögon på väggarna,
Skrämda och förbi.
De går isär, visar tänderna,
Fångade mitt i
Rörelser som skär i oss och
Filar ner vår hud,
Tills ingenting mer återstår och
Vägen tar oss ut.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-05 22:10



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Det finns någonting runt omkring oss....betraktare...domare...nycker...
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld