Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folktro

Det var inte en citronfjäril.
Det var ett gult höstlöv
som med sin enda vinge
fladdrade mot marken.

Vad säger folktron?
Att det blir en gyllene höst
med flammande stjärnor
som lägereldar på himlen.

Frågor som kommer närmre.
Svar som anas i ögonvrån.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-07 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP