Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationens A B C

D står för disken
Den som inte blivit gjord
S står för smulor
Som inte torkats från vårt bord

T står för tvätten
Den som samlas på hög
F står för frustrerad
och kring ditt ego jag smög

K står för kalas
Det du inte orkat planera
V står för varför
Jag orkar inte mera

A står för avfrosta frysen
Isen hotar slita oss isär
R står för rensa kylen
Måste det vara såhär?

P står för parterapi
Kan du inte bara hjälpa till
S står för skilsmässa
Än fast jag egentligen inte vill

Å står för ånger
För du vet ju bättre nu
U står för uppsägning
Från rollen som hemmafru

F står för frihet
Bojorna börjar försvinna
En ojämställd relation
Gynnar ingen kvinna












Bunden vers av Bortom stigen VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-07 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP