Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker om

Jag sitter här
mitt i livet
och tycker om
våra försök
att skapa ljus
och mörker

När natten
sedan lägger sig
att vila
kliver dagen in
genom dörren

Och vi fortsätter
att kämpa
med våra liv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-09 08:34



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Håller med dig i din text. Livet är som att finnas i cirkeln med de antal svängdörrar man mäktar med. Frågan är vad som händer den dagen man hamnar utanför?
2019-09-13

  Sommarnattsljus VIP
Fin!
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP