Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

souvenirer från augusti

Jag faller pladask.
Vi älskar på vita lakan.
Jag famlar efter dig när du gått.
Jag sitter på tåget, ser hur åkrar flyter förbi och minns
din hand i min på baren,
Hur vi sprang i lä för regn, över övergångsställen i gapskratt.
Vi ligger i din säng, hör syrsor, lyssnar på natten.

Har saknat att bära ett annat hjärta innanför bröstkorgen,
Har saknat att luta pannan mot någon.

Jag sitter på tåget, minns din hand över min mun när ingen skulle höra, mina fingrar mellan dina ben.
Jag sluter ögonen, i min fantasi vilar jag på din bröstkorg.
I verkligheten är jag på väg 50 mil åt höger.




Fri vers (Modernistisk dikt) av rockenroll blåa
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-09 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar ditt sätt att skriva! Du berör!
2020-04-29

  prinscess VIP
mycket bra
2019-09-14

  Hon kallar sig poet VIP
riktigt bra!
2019-09-09

  Domenico VIP
Höst är återblickarnas tid...när vi varsamt minns...en tid,ett skratt,en beröring...
En vacker text att känna igen sig i...
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa