Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påminner om

 

 

jag släpper loss orden till dej

virkade i gryningsljusets längtan

orden får vingar

virvlar en stund

vinkar i vindarna

ger sig av

finner sin väg

rinner över stubbåkrar och skog

kommer du dem till mötes

ännu en gång

min kära

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-10 13:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
De fina, fina dikten...
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg