Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglöd

Din styrka
har blivit synlig
i din blick
i ditt skratt
i din hållning

Glöden är tänd
och ska hållas vid liv

Din oro
gömmer sig ännu
i din tanke
i ditt andetag
i din maggrop

Men glöden är tänd
och
ska
hållas
vid
liv





Fri vers av Jojo
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-11 08:58



Bookmark and Share


  Nic
Hålller glöden tänd
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo