Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten under alla lager

Vad viktig det är
att lyssna inåt.
Lyssna till rösten
som vet vad som är
rätt och fel.
Den där rösten
som ligger under
alla rädslor
och alla begär.
Den röst
som är det
renaste vi bär
inom oss.
Den rösten som vi kan
känna en ilska inför,
för den vet vad behöver
även när vi själva inte
vill och inte orkar.
Den röst vet vad
som sårar ens själ
och vad som bara
skrapar på ytan.
Den finns där
alltid, även
om vi inte tror det.
Det vore bra
att lyssna till den mer.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-09-11 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP