Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagar och nätter av längtan

 

Saknaden 

har funnit sitt bo

uti mitt hjärta

och vill inte

ge sig

av

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP