Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoologiskt 1

Man må vara hal som en ål
eller pigg som en mört.
Men om du simmar crawl
kan mörten bli bestört.

Man må vara arg som ett bi
eller flitig som en myra.
Men det krävs energi
för att verksamheten styra.

Man må spinna som en katt
eller vara lydig som en hund.
Men när katten blir som besatt
blir det bråkigt en stund.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-09-12 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström