Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnandet av en fullspäckad hemlighet



Vetenskapsmän och Vetenskaps
kvinnor stilla er nyfikenhet

Bland brinnande kall
och rörande atomer

Med söndrade utopier
som
Förklarings modeller

Hängande i sina fastställda
Teorem

Invid sökandets totempåle
I Norra Alaskas vidsträckta skogar

Skall känslan övervinna
Förståndet och överleva


När cyberrymdens Teologi
Tar över civilisationen
och dess styrsystem

Men
Mossan segrar till sist
över ettor och nollor

Mer finns det ej att orda
om. .. det.


För allt är till sist och först
en fråga om tid och otid.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-13 10:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett vet jag säkert, jorden kommer inte gå under, den har varit ute för mycket värre saker än det här, människan råttan och kackerlackan kommer alla fall överleva
2019-09-13

  Bossepoet från Österbotten
Urtid är
nytid bli
där
forntid var.
Dra upp
din klockas fjäder
i tid
så länge du
den har.
2019-09-13

  KattenKin VIP
Värmerekord och bränder, metangas sipprar ur marken, klart det påverkar resten av världen. Ett klot är ett klot. Du kanske vet någon annan hemlighet?
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP