Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammankomsten



En grotesk diktator
Har gått ur tiden

Och hyllas med en
Statsmanna lik
begravning

Med ditkommna dignitärer
från Jordens alla hörn

Men systemet hyllar
Inte människan

Utan makten som
Ska bli överförd

Till den högste
Som det begär







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-15 07:25



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Aj, aj uch
den var klurig.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP