Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppan full med Skrääp.


Skräp kan vara konst

Och konst kan vara
Skräp

En hatisk person
Kan vara nog så

älskvärd i någon
annans ögon

Allt blir till det
Man ser det till

Innan man ens
Sett det

Förutfattad mening
Det värsta låset

Till sin egen fånge
Av upplevelse är?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-16 10:31



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
En del konst kan vara rent förfärlig,
men trots allt är det konstnärligt.
2019-09-20

  bumerang

Absolut så.
Utan frågetecken.
Min upplevelse är!
2019-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Intressant och tänkvärt skriftat!
2019-09-16

  KattenKin VIP
Visst är det så, betraktarens öga styr.
2019-09-16

    Lena Staaf VIP
Svårt att vara alldeles blank och öppen inför en ny människa eller ett nytt konstverk.
Vi har ju våra tidigare erfarenheter med oss, på gott och ont.
2019-09-16

  Kungskobran VIP
Vi är alla låsta
och blir då blåsta
på livets härlighet
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP