Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bolivia, oblivia

 

alltid ett du eller ett jag

som måste vändas utochin

för att försöka passa

 

fåfänga och bekräftelse

som gasbindevantar

så att vi inte skär

 

då och då och då

 

längtar jag efter tider

då jag är mer än ett nödanrop

eller att faktiskt sväljas

 

visst är det

\'det går aldrig att bli dum igen\'

jag lyssnar på

 

men det infantila luktar i spår

och vill ligga kvar längre

 

bolivia, oblivia

jag stannar tills det inte går

 




Fri vers av molly crayons
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-06-29 13:04



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
'det går aldrig att bli dum igen'
du har ett väldigt skönt språk lilla madam
jag gillar istort sett alla dina texter bara så du vet
bolivia, oblivia
moi moj på nästippen
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons