Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"När Brad åkte ditt och fick skållhett Kaffe på sin . ..."


Miss-tagets korta uppmärksamhet




Fröken Linslus råkade
Hamna på Första sidan
I skvallerpressen



Av en ren och skär
olyckshändelse

Som absolut inte var
Meningen. ..


Blev så till sig när hon
Vände sig om i Hamburger
-restaurangen

Och såg sin Livs största
Idol
Sittandes bland vänner

Helt paff alltså!

Stötte till sin vinglande
Bricka med skållhett
Kaffemugg som for ner
Mellan bena

På den världsberömde
Skådespelaren

Panik och gallskrik
Utbröt

Vakterna kopplade grepp
Och förde henne ut

Bredvid artistens stönanden
och ömma tjut

Fick föras i ilfart till hospital
Där modebyxan delvis
Klipptes av från sårig hud



Fröken f.d Linslus åker sorgligt
nog aldrig mer till Hollywood!

Får nöja sig med att vara Barista
i Båstad av alla Ställen!

Odla vackra rosor i sin
trista Radhuslänga.

Och invänta sin kommande
Prins bland sunkiga
Grodor. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-18 09:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skållhet historia.
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP