Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ricercar

Höstens sista gräs
- grönsvalkande -
gubbarna som gick till skogs
när det var dags.
Är det?

Not today.




Fri vers av Fader Magnus VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-09-19 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fader Magnus
Fader Magnus VIP