Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aythya fuligula

Svartvita bredsidor
som små örlogsskepp,
tofsklädda nackar;

i en ljudlös allemande
cirklar de
på sina spegelbilder,
girar och svarar:

dyker en
följer den andre;

ringarna kvillrar mot iskanten.




Fri vers av Fader Magnus VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-13 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fader Magnus
Fader Magnus VIP