Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoo-logiskt 3

Man må vara snabb som en vessla
eller fattig som en kyrkråtta.
Men äger du en Tesla,
skryt då bara med måtta.

Man må vara vig som en katt
eller flitig som en bäver.
Men var noga med att
du dig inte förhäver.

Man må vara from som ett lamm
eller hungrig som en varg.
Men när vargen är arg
slutar hungern med skam.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-09-19 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström