Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoo-logiskt 2

Man må vara stolt som en tupp
eller virrig som en höna.
Men när hönan inte ställer upp
måste faktiskt tuppen böna.

Man må vara dum som en gås
eller sjunga som en näktergal.
Men har du dåligt flås
blir nog sången skral.

Man må vara full som en alika
eller oskyldig som en duva.
Men vill man sig förlika
räcker det med en druva.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-09-19 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström