Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdeföremål



Ett Andy Warhol konstverk har
upptäckts och skall försäljas
till ett värde av 100-150 miljoner
Kr.

Ett stycke färgsatt materia som
sakta kommer att erodera och
Knapphändig vara kvar om en
50 år?


Vad får man inte för samma
summa pengar. ..



Men Anna-Gretas 1 par slitna
skor som hon
Hade på sig hela tiden under
sin fången och havandeskap

i Boko-Harams våld. Även då hon
Lyckligt lyckades fly därifrån. ..

Dom är inte värda några 100-150
Miljoner någonting,bara totalt
värdelösa

Att slängas på soptippen
Men hon sparade dem

Som den dyrbaraste ägodel
För att de höll henne uppe

Under de svåraste stunder
av ett överlevande Liv.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-22 13:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sådan är kapitalismen otack är den armes lön de e dom rikas paradis men ingen hör en fattigs bön
2019-09-22

    Lena Staaf VIP
Intressant jämförelse! Vad menas med värde?
2019-09-22

  KattenKin VIP
Att värdera föremål skiljer sig en aning beroende av tankar och baktankar, snyggt sammanställt här.
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP