Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förnyelse"



Hen var en smart
Demokrat

Bildade Visdoms
Partiet

Fick så många väljare.

De andra partiernas
Politiker bävade och
gnisslade tänder

Hur kan så många
Rösta på det partiet

Dom måste ju vara
Dumma?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-24 09:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig text!
Människor griper i desperation efter det nya. Som Macrons parti i Frankrike. Och hur går det? Se bara på de gula västarna!
2019-09-24

  Kungskobran VIP
Underbar satir, det är fel på folket inte på oss
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP