Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetslåga

Min kärlek till Dig är blodrött pulserande
kan aldrig bli livlöst askgrå
för den brandgult heta glöden lever envist kvar
och om du bara nuddar vid mig det allra minsta
brinner jag för Dig igen
i en evig låga




Fri vers av Regndanserskan
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-06-29 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan