Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En får leva på hoppet så gott det går)


Avhoppar-hemmet



I Skamseryds
Servicehus

Bodde endast en
stor del av Rikets
alla gamla F.d
Fallskärms av
-hoppare

Där hoppades
det "fallskärm"
dagarna i ända

In och ut mellan
öppna fönster

Stutsmatta och
beskyddande
kartonger

Med skyddshjälm


För att få ut något
roligt av det hela


Invid livets slut
-station

Med medel som
skattebetalarna

Ändå bekostat
för länge sen.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-30 10:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Humoristiskt a la Sefarge om det tragiska.
2019-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Jag kan bara skaka på huvudet åt det hela, men du beskriver det väldigt bra och med glimten i ögat...tack...
2019-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Satirisk humor som alltid! Det är du en fena på:)
2019-09-30

    Sefarge VIP
Jaa. Det skulle bli billigare
Med Ättestupa utan fallskärm
Vid avsked. För folkets del
Men så kan man ju inte ha det
Då skulle ju ingen våga ta på sig
Chefsroller längre?

2019-09-30

    Lena Staaf VIP
Man blir lika förbannad varje gång en fallskärm vecklas ut! De som verkligen behöver fallskärmar är de som varit långvarigt sjukskrivna.
Men det är bra att du skriver humoristiskt! Mer humor i poesin, önskar jag!
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP