Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amn

norden


vart vänder sig den enastående


bortvänd från kungariket
av hjärtans mönster
med citroner och apelsin

intill kvalen

vill hålla händer och bli blinda
för det finns inga sagor




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-09-30 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams