Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livets skörhet


Rispad av vargaklor

 

"Lägg inte skuld på morgondagen

ty blodröd kyss med tungans vildhet

är så svår att tämja"

 

Se, där uti fullmånens bleka sken

dansar vittran naken

inför vargarnas pälsklädda kroppar 

strykande bland trädens snötyngda grenar

silverkaskader av oskuld

sköljande skuldror, nätta små händer

bärande framtidens sköte

rosig är kinden, läpparna flammande röda

så vanvettigt lockande i lystna ögon

då dödskyssens smärta

nalkas

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-04 22:36



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Wow! Så vackert :)
2022-11-05

    Peter Söderqvist
En ödesmättad text, där jag känner vinternattens skönhet. I den utspelar sig ett dramatiskt skeende som som väcker tankar. Tack.
2019-10-29

    ej medlem längre
Holy shit!!!!! Ok, kanske inte mycket till textkommentar, men kan inte komma på nåt annat. Holy shit!
2019-10-28

  Lars Hedlin
Oändligt stark och djup i sin sanning och beröring!
2019-10-27

  aol
Underbart skaldat
2019-10-17

  Nils-Robert
Vackert diktat om kärlekens snaror.

2019-10-05

  Björn Solum
Tack för en välformulerad och stark text där gammal folktro tillåts ge mystik och får gestalta sårbarhet och utplånandets närvaro när sensualitet och lust blottas för världen utanför.
Fantastisk text där du verkligen lyckats träffa mitt i prick.
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP