Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Inspiration a la' Kungskobran"






Väntsal sökes
till resenärer
som vill bort
någon annan
stans utan att
veta varthän.












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-01 12:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tack för fyndig kommentar
2019-10-01

    Lena Staaf VIP
I brist på väntsal: Börja gå.
2019-10-01

  KattenKin VIP
Spännande annons! :)
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP