Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan sida av liv

ville vika dagens skuggor

in i mtt minnes linneskåp

ur nattens mörker växer dagen

det skumma svarta flyter iväg

bak udden med sjövikens gömsle

blir dimma

en bonad i grått

solen saknas

skuggorna saknas

ändå manar den matta dagen

mitt nyfikna inom




Fri vers av Per Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-02 14:52



Bookmark and Share


  Nanna X
Vishet, tänker jag. Sådan kunskap om livet som man får med åldern.
2019-10-02

    Lena Staaf VIP
Grått och svart i växelverkan men ett ljus skymtas. Fint!
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg