Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fogar...

 

 

till

 

      ljudet av väggar

      och långa nätters enkla ord

 

      broarnas klara vokaler

 

ett ingenting som inte finns där och det ingenting som är

 

de saknade sidor som stjäl mina hjärtslag

      villfarelserna

      blindheten

 

      handflatans fogar, fiskens märke

      hålet i en muromgärdad trädgård

 

                                     och i skuggan ännu en oöppnad dag




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-03 09:42



Bookmark and Share


  reminiscenser
En oöppnad dag, det som får ingenting att tiga för att sedan vara hela ens väsen.
2019-10-12

    ej medlem längre
Som fogar mellan rum och hjärta växer dina ord, överbryggar avstånd och tillför mening till liv.
2019-10-03

  Lena Själsöga Keijser
det är
vackert att stiga in i dina ord
så mycket liv
levande
ingenting, intighet
intigheten kan bli en vän en hjälpare
handen
så vacker i allt den är
och du tillåter handen svara hjärtpennan
2019-10-03

  Bjarne Nordbö
Gillar verkligen hur du arbetar fram dina texter. Ett hantverk få förunnat.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP