Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nin och nonon

 

från mig till dig

en timme och fem minuter

av olika

 

vet jag inte vad du är nu

men säger

mig alltid ha älskat

 

och du ler mer än skrattar

när jag får lägga läpparna

mot din axel,

lägga näsan mot din kind

som du brukade

 

jag har en dragning,

en längtan

den där drygtimmen bort

 

du är liksom raka vägen

som ett andetag mot mig

 

det skrivs varmt

i punktskrift




Fri vers av molly crayons
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-06-30 00:32



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Åh, jag bara älskar titeln. När jag var liten kallade jag tydligen min syster för "ninna, ninna".
2006-06-30

  K*
åhhh du lilla Molly_Linn ..
alltid vill jag krama dig när jag läser dina texter ! i love this ! ;

"jag har en dragning,

en längtan

den där drygtimmen bort



du är liksom raka vägen

som ett andetag mot mig



det skrivs varmt

i punktskrift "
2006-06-30

  Christer VIP
"vet jag inte vad du är nu
men säger
mig alltid ha älskat"
....den frasen är sådär vacker men tvingar mig ändå att tänka lite...det gillar jag.
Blir himla nyfiken på titeln...den fatta jag inte riktigt.

fint skapat!
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons