Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergsvägg

Gråkall bergsvägg
fäster mina fingrar i sprickor
drar mig sakta upp
letar bland ursäkter, frågor, repliker
ropar orden högt
men de stöts bort mot sten
ekar bort
En tystnad hänger kvar
som inte går att greppa
och jag tappar taget
om muren som är du

hur kan händer så nära
ändå inte nå varann
hur kan blickar
se rakt förbi

en bergsvägg
som vuxit sig stor
skiljer
delar oss uti




Fri vers av erme
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-06 21:21



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert i sin brutala verklighet!

2019-10-10

  erme
Tack så mycket för de fina orden
2019-10-06

  Minkki VIP
en bra bild Du tecknar av hur ett förhållande kan gå i stå. "hur kan händer så nära / ändå inte nå varann" är ord som bränner
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme