Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer den snart, din lilla jävla kämparkvinna

Det är som att jag väntar på någon slags tur

En som bara faller ner över mig från himlen

Nu kommer den snart tänker jag

Den där onödiga turen
som betyder att du kan köpa en cykel i en riktig cykelbutik

Att du kan äta vad du vill i slutet av månaden

Att du kan lova dina barn en långtur på semestern

Att du kan ge dina barn ett sparkonto som du aldrig behöver låna av

Att du kan bjuda din älskade på konsert



Den där onödiga turen om att du får något litet extra
utan ansträngning
Som inte tas ifrån dig lika snabbt som du hann berusas av turens sötma



Bara inte mamma dör nu
För att jag hoppas
...på onödig tur

Bara inte huset brinner upp nu
...för att jag verkar otacksam när jag faktiskt har tak över huvudet

Nä, tänk inte så din lilla jävla kämparkvinna

Nu kommer den snart
Turen

Min tur

Jag har sett att andra kan få den
även om de är jordens största rövhål

Nu kommer den snart
och jag lovar att vara tacksam




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 18:13



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Vår vardagliga bön och önskan...märkligt hur stor tilltro vi kan sätta till slikt...
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions