Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelsen

Om jag nu är skapad
I Guds egen avbild
Då måste herren vara
Riktigt jävla ful!




Fri vers (Fri form) av Barabbas
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-10-09 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ligger inte på det planet.

2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas