Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesrubbad

Jag är sinnesrubbad trasig sen födseln,
definieringen av det ni kallar monster.
Jag är rutten enda ner till benmärgen.
Jag krigar helt själv mot det onda imperiet.
Jag är pricken över alla fucking I,
jag är gangstern snuten vägrar låta bli,
en kallblodig mördare buse och ligist,
av media utpekad som terrorist.
Jag är exakt den tanken du har om mig,
skillnaden är att jag aldrig nånsin tänker på dig.
Jag är inte den som lipar och bönar förlåt,
jag är han du ringer till när du är våt och kåt.
Långtifrån den så kallade svärmorsdrömmen,
jag är den som hemsöker dig i mardrömmen.
Jag är persona du älskar att hata,
så sug min fucking stolthet din jävla ragata.
Skruvad på många olika sätt,
men alltid vis med facit i hand.
Åberopar given macho rätt ,
att som en man balla ut ibland.
Har väl aldrig lovat förevigt va dig trogen,
hedonist ja visst på nåt exotiskt sugen,
Ta mitt skitsnack med en nypa salt,
ljuger när jag säger att du är mitt allt.

Ifall det gick att hålla egot i styr,
hade ändå stolthet tvingat dig att fly.
Det är som det är hur säger man förlåt,
på heder och samvete utan ont uppsåt?
Resistent mot allting utom frestelser,
torsk på själva jakten ej förälskelsen.
Åter i din tjänst när musen börjar klia,
hos dig eller mig men helst i det fria.
Åsikter är som rövhål, alla jävlar har ju ett.
Skolkade från lektionen om vett och etikett.
Femton år avtjänade på kriminalvårdsanstalt.
Hämnden är som ljuvast när den serveras kallt.
De vill programmera mig så jag blir som de,
att som en lydig hund springa när de säger kom.
Att passa den skeva samhällsmallen,
där vissa hävdar stolthet genom analen.
Det stämmer väldigt väl att jag är inåt sluten,
men det betyder ju inte att jag är nedbruten.
Du måste va från vettet, eller helt jävla galen,
om du tror att jag är ner för räkning slagen.
Vänta och se brää, jag har knappt värmt upp.
horungen fortsätter att glappa som en tupp!
Intrigmakarna, fake G ?s, pung på burken tuffa.
Ni har inga fucking bollar, allt ni kan är bluffa.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-03-24 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas