Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Justitiemord

På allas läppar Ilir Ibrahim,
smugglaren av guns och heroin.
Från Priština till Prag,
Amsterdam, Den Haag,
sist men inte minst Sverige.

Smacket producerades i Kabul,
smugglades till Istanbul,
via balkan routen,
är länken knuten,
vidare till Sverige.

Det är här Ilir kommer in,
för säkerheten stod Bekim,
hans tjugotredje son,
att kränga några ton,
en baggis för klanen Ibrahim.

Pice of cake för klanen Ibrahim.

Sagolika skäl av fiskalen,
i pläderandet för tribunalen,
tingsrätten fällde,
hovrätten fastställde,
o ja nënë qijfsa Sverige,

Ta qijfsa nënë Sverige.

Det gick bra för klanen Ibrahim,
under cabron Thaçis regim,
men nu är bossen fast,
dömd för en last,
att ruttna bort i Sverige.

För här finns det ingen rättvisa,
här kan teorier skuld bevisa,
ge livstid för brott,
man antas ha begått,
standard praxis i Sverige.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-09 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas