Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen


Det enda som skiljer en demokrati,
från en diktatur ligger i illusionen,
som ges åt folk om att inneha makt.
Vi har makt och den ädla förmånen,
Att välja vår egen tyrann det är allt!




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-03-24 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas