Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa Rader

Jag är död sedan länge,
jag känner inget längre,
varken sorg eller vrede,
ingenting i detta skede,
kolla vart allt detta ledde.

Instängd som en mussla,
försöker jag bitar pussla.
All hopp som du skänkte,
lågan i mig som du släckte.
Jag vet inte hur du tänkte.

Kärleken skall vara enkel,
utan drama och intriger,
Jag frågar men du tiger,
egal vrålar jävla äckel.
Kärlekslös är detta sekel.

Krig massaker blodspillan,
jag är kanske avtrubbad.
Som en cowboy på fyllan,
totalt jävla sinnesrubbad.
Missförstådd,
min röst är,
dubbad.

Allt jag har är ju orden,
men ingen jäkel lyssnar.
Önskar att jag var Oden,
nu när musiken tystnar.
Jag är rosen som vissnar.

Taggig krona lagerbladen,
För frälsaren och kejsaren.
är ingetdera för blazaren,
som tillägnar dig balladen.
Alla dessa fina rader.

Under ytan och fasaden,
börjar sprickorna att synas.
Falsk spel och charader,
i massmedier de hyllas.
Tomrummet ska ändå fyllas.

Med kemiska substanser,
vissa dricker andra knarkar.
När i fogarna det knakar,
saknar allting relevansen.
Jag bävar för abbsen.

Spring kuta snälla sluta,
jag orkar inte springa,
varken skriva eller ringa,
en sekund här tillbringa.
Med alla möjliga och inga.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-11 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas