Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg ifrån misstaget

Jag hade ingen aning,
men borde ha förstått,
att något var galet,
vänt mig om och gått.

Men jag var för kåt,
och hon mer än villig,
återstår att konstatera,
vem av oss var billig.

Skit samma gjort är fucking gjort,
tack och lov sket sig allting fort.
Ingen fara tar en dag i taget,
ett steg närmare misstaget.

Ett steg ifrån misstaget.

I vilket fall som helst,
får jag skylla sig själv.
Om man leker leken,
skall man leken tåla.

Trots att det gör ont,
i varje andetag,
kan vi alltid låtsas,
vara ett undantag.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-01-09 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas