Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingel Tangel ;


Ljuset lyser med en kant av sorg

När munnen andas
Kärlek
föder ljus

Bilder fritt fram stiger
en känsla

Ta ut svängarna

Tystnaden rinner havets lunga
Sinnelig musik
i snäckskalens insida
inget mörker
bara poesi

Jag älskar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-10 00:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart :) Störst av allt är KÄRLEK!
2019-10-18

  Peter G VIP
det finns en livsglädje i dina rader som verkligen lättar upp höstmörkret som omfamnar oss alltmera dessa dagar!

Fint!
2019-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en lysande stjärna på poesins himmel!
2019-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
jag älskade mammas snäcka på byrån - att få hålla den mot örat och lyssna till havets brus...
Tingel Tangel och små vackra saker skänker lust och ljus i mörkret
Tack!
2019-10-10

  Anya VIP
Åhh vilken glädje i tonen....jaa styrka. Just precis...ta ut svängarna. Denna behövde jag. Tack!
2019-10-10

  Nils-Robert
Underbara rader som föder kärleksfulla tankar-

Håller med Uljo om textraderna " i snäckskal......"
2019-10-10

  ULJO
"i snäckskalens insida inget mörker
bara poesi". Så kolossalt vackert.
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"