Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd i natten

Första gången jag greps av månen bland hängda städer

Då jag gick genom gatorna

Mötte jag något som förde mig framåt

Slungad tio tusen mil upp och bort

Jag försöker minnas

Men den där gången

Natten fyra ljusår bort

Stod människorna stilla

Medan staden och kvällsljuset tog över undrade jag vad som fick mig att fortsätta

Jag vet inte.




Fri vers av Mimmi.W
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-11 22:42



Bookmark and Share


  Stisse
Blir tagen av din text. Jag tycker den uttrycker ett djupt existentiellt dilemma.
"Undrade vad som fick mig att fortsätta" starkt och tänkvärt.

2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mimmi.W
Mimmi.W