Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det pausade livet är ensamt

Lysrörsflimmer i sluss
Droppumpens surrande

När Saknaden
Av innan
Likaså nuet
Grumlar
Mina inre rum
Vilka känslor
Försöker du då inte
Att kontrollera
När livet
Pausade

Ut min vän
Ut med dom
Att inte släppa
Ger ingen styrka
Släpp
Och vi lyfter
Varandra

Sociala kanaler
Visar
Att livet
Fortgår därute
Som vanligt
Tydliggör bara
Verklighetens ensamhet

Minnet av någon
Är bara en reflektion
Över middagsbordet
Ett konstaterande
Om jävlighet och
Orättvisa

Likväl
Lyckas viljan
Med hjälp av
Myllans rötter
Att göra andra
Till lags
Komma till tals

Är tiden
Förståelsen
Visheten
kommen
?








Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP