Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2019-10

 

spaden kaprifol liv upprätt 

 

 

önskade mig lycklig 

 

önskan innerlig förmåga 

utav kunskap bär liv på axlar

skrattar hånler 

då i ömhet lägger ut min dåtid 

ställer frågor sammanfattar 

 så evinnerlig är styrkan 

när den mottagna är värdig 

Över en dåtid sitter inget lås skakar 

ingen kraft hållandes en skada 

 inget öga rinner ingen önskan om ett då 

 
Starkast är vårt nu 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-13 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP