Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 13/10


Falsk matematik

 

Matteläraren

bad de tre eleverna

arbeta i par




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-13 09:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fniss.
2019-10-17

  ResenärGenomLivet VIP
Haha...ja, det var just snyggt...kul haiku...
2019-10-13

  Kaptenlöjtnant
Finurlig haiku
2019-10-13

  Birk Andersson
då får läraren
räkna med
bråk
2019-10-13

  TrollTörnTrappan VIP
Hihi, en surrealistisk logik som skulle passat i vår studiecylinder!?!

Är väl bara att låta en elev stå över varannan gång?!? Såvitt "par" hade menats i singular...
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X