Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och hösten tittar fram så skön mellan träden

Hur skönt att låtas svepa
Längs landsvägen i bil
Som är blå
Hastigheten och friheten
Skjuter ihop vägen
Av hösten som tittar fram
Mellan träden
Så vackert i gyllene guld
Orange och rött
Bugar sig löven
Av höstens palett
På väg genom livet
Som är kvar
Från fest och glädje
Till vardag
Hur fint att leva
Att få älska
Om hösten




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-14 17:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert
2019-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att så kunna njuta av hösten...mycket fint...
2019-10-22

  Lars Hedlin
Underbart
2019-10-18

  Larz Gustafsson VIP
En skittid.

2019-10-15

  ULJO
Härlig text om den fina tid vi har framför oss
2019-10-15

  KattenKin VIP
Njutbara rader.
2019-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker hösten och vintern är avskyvärda.
2019-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om hösten, förmedlar livslust och livsglädje!
2019-10-14

  Anya VIP
Vilken höstglädje. Smittar av. Tack!
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP