Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vore jag en målare av minnen med magisk kraft


jag vet inte varför, nora


din kropps linjer och spår
skadar inte mig i underläge
jag är blåst på självhjälp
jag måste titta igen

sent in i kvällen
när jag skakat mig loss
kollar jag klockan
för att se dig igen

jag kunde nästan dra dit
bara för att se dom se dig
jag gick nästan dit
för att ta mig ur en dröm

men inget av detta är mitt
och jag går ingenstans för dig
och jag sjunger, sjunger, sjunger
för att inte röra dig

det finns ingen hjälp för mig
förrän jag ser dig igen
fastän jag vet var du varit
ska jag få se dig igen




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-10-16 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd