Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor nu!

 

 

Lillan ville inte längre sova i föräldrarnas
sovrum. Hon förklarade att hon va stor nu
och ville sova i barnkammaren.
De lät henne få sin vilja fram, men de
undrade hur det skulle gå. Hela det stora
mörka vardagsrummet låg ju mellan de
båda rummen.
När kvällen kom gick hon glad och lade sig
i sin säng. Mamman sa godnatt och släckte
lampan.
När föräldrarna lite senare hade lagt sig,
hörde de att hon ropade något. Nu var hon
nog lite rädd, trodde de, så pappan klev
upp och började gå mot barnkammaren.
När han kom närmare hörde han vad det
va som hon ropade:

- "Kom och stoppa om mig"!

 

Nej, inte va hon rädd inte. Hon ville bara
bli ompysslad lite: :-))

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-27 10:57



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Sån underbar dikt om att "bli stor" och finna sin ro! Tycker om denna!
2019-11-01

  Anya VIP
Fint berättat. känner igen mig från när jag var barn. Men jag kunde inte sova, fick flytta tillbaka. :)
2019-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att bli nattad även för den som känner sig stor.
2019-10-30

  Feliaxel VIP
Ja dom växer upp vare sig man vill eller inte
2019-10-28

  Bibbi VIP
Så fint:-)
2019-10-28

  StinaJ VIP
Åhh, känner igen mig i denna känsla. Även svårt för den vuxne att släppa taget.
2019-10-27

  morgonstjärna VIP
alla vill bli uppmärksammade fint <3
2019-10-27

  Niliboy
Så fint, vår dotter sover med lyset på!
2019-10-27

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint
2019-10-27

  Rise Little One
En mysig känsla önskar ju alla - stora som små!
2019-10-27

  ULJO
Härligt det. Lite omtanke och värme bara.
2019-10-27

  överlevaren VIP
Rart ordat om frigörelse!
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP