Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom gungflyets landskap

 

jag omfamnar omvägens

oväntade stig

i spårsnön från i går

 

prövande sätter jag ner

den ena foten framför den andra

och igen

tills ett radband av avtryck

visar riktningen

in i mitt vilse

och hem

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-17 23:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Omvägen, ett risktagande, att komma ur kurs eller komma mot något bättre?
Gillar dina försiktigt prövande steg.
2019-10-18

  Feminaz
Självarm dikt om livets inre resa!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg