Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni spelade på gågatan och jag grät i hemlighet

och jag minns
hur allt var
så mycket bättre

När ni spelade
musik på gågatan
och förbipaserande
gav er pengar


Medans jag satt
och för tusende gången
hörde er spela de gamla
vanliga sångerna


Hur ofta hade ni
spelat er igenom
den reportaren då


Men ni tjänad på det
medan jag i mig själv
i största hemlighet
gråt mina tårar


För jag inte kunde spela
För jag redan förstått
att vi inte kunde vara
för evigt




Fri vers av virre
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-06-30 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre