Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets barn

 

på botten av ett arrangemang 

 

dina långa fingrar med den utsökta 

förmågan hur du med tonsäker 

fingerkänsla plockar bort dess attiraljer 

 

modets arm lyfter med hjälp av pincett

 

 

det roade ögat noterar som om du 

sekund efter sekund blev den man 

som med sorgsen blick noterade ditt 

livs fattigdom instängdhet 

 

din bakdel på klippan bredvid den 

sökande kvinnan som fastnat. Mitt i. 

Det hoppfulla hav som låg utsträckt 

framför våra ögon 

nej det blev inte lätt suckar de bägge två 

 

men det blev inte lättare. Att inte det 

förstå. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-10-19 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP